Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyniska tankar i förvirringens makt

I sanden vilar dina
sista avtryck likt
trasiga solfjädrar

Jag glimmar till,
cynisk & sånt där
Men jag försöker ju
bara vara realistisk

För sanningen är
att män är svin &
ingen förstår &
alla ska dö

Som en snöstorm
mitt i sommaren
vaknar allt till liv
& jag inser nu
att kanske har jag rätt

Romantik är såklart
brutalt &
hänsynslöst

För kärlek
är inte förstånd
Kärlek är blod
Den pumpar i
våra hjärtan
tills vi inte klarar mer

Men ord är
bara ord
& som sagt
så är jag kanske
bara cynisk




Fri vers av liten_snopp
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 14:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det bästa med devisen att någon är 'dum' mot en och tanken då blir att 'utrota' ett av två kön, för med sig att människan 'dör ut' och bara djuren är kvar att 'ta över', känns som en utmärkt lösning på ett nu alltmer 'uppenbart' fenomen...
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp