Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ågrens klara stjärna

Må kärleken vissna & dö
Låt honom anfalla din kropp
& förvandla ditt hjärta till snö
Må mörkret släcka ditt hopp

Herr Ågrens stjärna lyser klart
Allra starkast på himmelen
Han anfaller oss med kvick fart
Han stänger mina ögon igen

Herr Ågren tågar in som vanligt
Han vet om sin makt alltför väl
Han gör varje andetag till farligt
& ruskar om min utsatta själ

Må solen slockna & försvinna
Ty vi är honom underlägsna
Må smärtan träffa man & kvinna
Hjärtat mitt kommer han avlägsna




Fri vers av liten_snopp
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-05-07 09:57



Bookmark and Share


  Merrlina
exellent *apploderar*
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp