Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling jag vill dö

Att studera dina ansiktsdrag
när du sover och att röra
vid din hud när du inte vet
Är det bästa jag vet

Mina tårar faller neråt och
landar på din rygg
För älskling jag vill dö,
jag vill inte andas mer

Du rycker till i sömnen
som om du visste om
min inre strid
mot mig själv

Mot morgonsnåret vaknar du
Kysser mig en gång och
somnar om igen
Jag älskar dig

Jag älskar dina händer
mot mina bröst och
jag älskar din tunga
mellan mina läppar
Jag älskar din röst
i mitt hjärta och
jag älskar dina ögon
som sitter fast i mina

Du sover nu och
jag undrar om du vet
att jag vill dö, älskling,
jag undrar om du vet




Fri vers av liten_snopp
Läst 1379 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-08-12 00:40



Bookmark and Share


  miljas
Du som skriver så vackert, välj livet - det vill dig väl. Din diktarton behövs, och dikten är inte livet, men den behövs för att leva.
2011-05-12

  Babyborderline
Jag ä'lskar, jag ryser.
2009-07-14

    ej medlem längre
Vemodigt vackert! Applåd.
2009-05-10

  F. Christian. N
Hoppas det går över, indeed...
2009-05-04

  Nicklasb
Mycket sorglig, hoppas den känslan går över!!
2009-03-22

  Awa
TT_TT nu vill ja gråta floder :'(
Vacker, sorgsen och underbar<3
2008-10-20

  VampyrÄngel
så vackert, så vackert *_*
2008-06-08

  Merrlina
såå underbart vacker
2007-11-13

  tjort
Fantastiskt vackert och oerhört sorgligt!

Jag är glad att du, liksom många andra från dikta.se har hittat till en seriösare poesisida (kattitack på dikta)

keep it up
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp