Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hänsyn tack... handlar alltså om det, hänsyn


Glöm inte school

SCHOOLSOFT

Soft school,
Schooled but soft?
Soft but schooled,
schoo, soft len\' !



Gräv inte mer snälla du...





Fri vers av Magsnus
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-11-06 10:23



Bookmark and Share


  Kim Berglund
du är såjävla dålig!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Magsnus