Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanja har köpt en väska för massa pund som får henne att lukta pund.


Till Tanja aka en historia om dekadens.

Sextio pund fick hon punga ut för något hon trodde var en pengapung från första stund.

"den är inte färdig än" sa expiditen men hon var blind för hans kritik och hon gav honom sina sextio pund.

Hemväg hem och denna läderväska hon köpt började lukta hennes värsta mardröm, varje söm började lukta maginnehåll. Pizza. Det var illa.

Vad tar man sig till när konsumtionen går en över öronen? Hon har köpt en till sin mor med och hennes mor resonera likadant hon med, åhgud vad snällt gumma lilla man varför låkter den så himla illa. Alla på tunnelbanan tittade på mig jag hatar dig för att du köpt mig en väska som luktar ocensurerad magvätska din lilla slinka stick härifrån och så gick det till när Tania blev av med sitt hem och hon kan bara skylla sugen efter att konsumera och äga.
Jävla




Fri vers av Magsnus
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magsnus