Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmande nostalgisk nykterhet

Du vaknar i jämnhöjd med upphörandet av känsla och tid. Likt en sedan länge oanvänd klocka dras omvärlden tilll stilla liv igen.

KETCHUPFLASKEFFEKTEN, tänker du och flyger ut. G-kraften formar tomma fontäner i dina kinder och dödslängtan tilltar. Men det går över. Ingen idé att försöka lära sig, det är för frestande. Kategoriserad; idiot. Klockren sådan.

En återkommande längtan efter vatten tar form. Bakom den döljer sig minnen av en sommar.




\"Mamma håll om mig, snälla.\"

Oförlåtlig tystnad och en dold iver.

\"Snälla?\"




Fri vers av Magsnus
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magsnus