Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

~~~

mustiga dofter
ur färgskiftande fukta

multnande marker


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 10:38



Bookmark and Share


  solomi
Precis!
2006-11-11

    NoMi F
Härlig hailku
Man kan riktigt känna doften
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan