Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Lillasyster


Hon

Hon är vacker
hennes ögon
lyser
när hon berättar

Hennes välvilja
och omtanke
värmer
hennes omgivning

Hon har humor
och skrattar
hon är allvarlig
när hon lyssnar

Hon betyder
så innerligt
mycket
för mej

Hon är min
lillasyster
min bästa vän
min sol




Fri vers av My0110
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-11-07 12:25



Bookmark and Share


  yasmin
det var gulligt skrivet åt en lillasyster:)
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

My0110
My0110