Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan glömt

Jag hade nästan
glömt dina ögon

den mystik de speglar
den glädje som de strålar

Jag hade nästan
glömt mina fantasier

om dej och mej tillsammans
en omöjlig ekvation

Jag hade nästan
glömt mitt liv

då du stannade
och talade med mig

Jag hade nästan
glömt din fru och dina barn

när du log mot mig
och önskade trevlig helg

Jag hade nästan
glömt hur svag jag är för dej

Och jag tror att du också hade nästan glömt,
det samma som jag




Fri vers av My0110
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 08:58



Bookmark and Share


  frostyran
\"Jag hade nästan glömt mitt liv\"... Hur tacksam blir man inte när man blir varse om att det faktiskt finns ett liv utanför en själv man borde leva inom sig själv... Tankeväckande! :)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

My0110
My0110