Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet och fantasi

Verkligheten
är det som uppfattas
- alla uppfattar den lite olika -
det som känns
det som doftar
det som syns
och det som hörs

Mina känslor
är inga fantasier
- som du gärna påpekar -
de är reaktioner
på verkligheten
som jag uppfattar den

Så snälla sluta
var tyst och lyssna
- fast jag vet att du inte hör -
Jag har rätt
till mina känslor
och tankar
om verkligheten




Fri vers av My0110
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 15:33



Bookmark and Share


  frostyran
Exakt. Stå på dig själv! Så gör jag också det...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

My0110
My0110