Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös kommunikation

När orden inte
når fram

hur ska man då
kommunicera?

Med tystnad?




Fri vers av My0110
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-10-19 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My0110
My0110