Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

 

Vackra ord     dig till följes
ser din kärlek  som finns i ditt hjärta
att känna mening ur skapande
byggda av sina egna tankar
att leva fram som du
vill följa livet
i tidens
gång
att
le
i
                                




Fri vers av prinscess VIP
Läst 774 gånger
Publicerad 2006-11-07 15:30



Bookmark and Share


  almqvizt
Mycke Mycke Varmvackert
2006-11-10

  Vacant
Väldigt fint!
2006-11-08

  Nina V A
Åh jag är helt tokig i formen av hjärtan så den här gör mig helt varm! Fin sessan, verkligen :)
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP