Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En pojke i för stora manskläder tog sig ton...


Han som var oförmögen att se



Han såg det
som bajs
för han kunde
inte förstå

eller uttrycka sig
bättre

Därför blev
han spolad


så ofta.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-11-07 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris