Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket av det goda


Reklam av märket "Blå" insuper ett val
överkonsumtion kan sluta i blodsmak

Bilden av vacker smal midja
leder till bantning och anorexia

Nakenhet och porrindustrins intimitet
förlorad är den vackra sensualitet

Bostadskomplex av hög standard
där du blir anonym och avskärmad

Höga krav med högt tempo i stegen
kan plötsligt få dig att gå in i väggen

Vad kan vi lära oss av allt detta
kanske att lagom är bäst... för det mesta




Fri vers av Rosen VIP
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-11-07 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP