Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konvensionerna om mina ord brister i din uppfattning, och faller vid granens fot


Ordagran utsmyckning



Leken fortgår
med spruckna
fotspår
i ordens sandlåda

verkigheten
skiljer sig

för att stå
tillsammans
med kärleken
och livet

när ljusen tänds
och mörkret

lyser
igen




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-11-08 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris