Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är saker enbart vad de är och inget annat...


Livets hemlighet


Jag känner
till livet


sa du


Hemligheten
var avslöjad


trodde du


men inte
levde du
för det


För livet
var aldrig
en hemlighet

Du hade bara
aldrig lärt dig
att ta vara på


Livet








Övriga genrer av Herr Morris
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-11-08 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris