Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upplockad ur byrålådan


Bara vá


Bara vá
det är så det ska vá

finnas till utan att vara på väg
utan att söka resultat
vara produktiv

utan att ens få några svar
att bara göra uppehåll några da´r

Släppa allt som borde göras
låta resultaten utebli

svaren får vänta
inte ens för att lära
bara vá





Fri vers av Marreb
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb