Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en upplockad ur byrålådan. Tänk vad skönt med vänskap som bara finns där - orden behövs inte.


Närhet


En närhet utan de många orden
utan en massa borden

lugn och ro utan att bli störd
uppleva känslan av att vara hörd

finner vi varandra och vår sanna identitet

skönta att det finns en som vet
inget är mer konkret




Fri vers av Marreb
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb