Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland rinner det till små charmiga texter :-)


Katten

En dag såg jag en katt vid vägen
När den såg mig blev den nästan lite förlägen

Katten hade fångat en mus
och nu blev den ertappad med sitt lilla bus

Så fort han hann
gömde han musen i en spann

Du skulle ha hört vilket liv det blev i granngården
När grannfrun såg musen blev hon ett fall för sjukvården

Hon klarade inte av att se denna lilla skapelse
Som för katten var som en söt och sliskig bakelse

Om katten fick sin mus förtäljer ej denna saga
Bevisen för detta är tämligen svaga

Men vi får hoppas att den fick ett lyckligt slut
Jag tror det - så koppla av och njut!




Fri vers av Marreb
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Ibland rinner det till små charmiga texter :-)"
Men visst, här rann en sådan text förbi,
blev glad, klurig text, sån man kliar håret av,
ändå begriper, den där musens vulkanutbrott,
som sagt ljuvlig smaksatt kryddcharm,
somnar ikväll gott under täcket med
denna Katts udda öde...
...Snaaark... :-))
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb