Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han flyttade in, för att komma ut...


Rörelse i mörkret under trappan...


            Det bor en man
      under trappan
mamma

            Han ser ut
      att ha det kallt
mamma



Det är
      ingen
            fara
                  älskling


Han är
      snart
            död
                  för dig



            också






Övriga genrer av Herr Morris
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-11-09 00:56



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Så tragiskt och svårt svar till ett barn, usch så grymt även om det kan vara sant.
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris