Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till pappa



du säger att du sover dåligt,
att det måste vara åldern

du säger det varje gång
jag frågar hur du mår

försvinn inte bort pappa,
alltid jag dig behöver

vill inte sörja, inte för tidigt,
stanna, snälla, här hos mig




Övriga genrer av Leoni
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-11-09 08:44



Bookmark and Share


    Manuela
Håller så med i dina ord!Vill aldrig sörja min pappa för han finns förevigt..i mitt hjärta,i mitt blod och i min tanke=)Tala om det för honom nu inte sedan när det är försent.Kramar till dig
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Leoni