Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stad

katedral och kyrka
går förbi
ur fönstren
tittar tomhet
mörkt är landskap
svart är skyn
gator bruna
gator grå
ingen
är där

ensamhet 
rädsla
inuti
runtomkring
höghus, låghus
mörkret famlar
lyktor tänds
men vandrar
vandrar
sakta bort




Fri vers av Leoni
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoni