Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är himmelsblå

 

 

han ser henne överallt

himlen, vissa människor, särskilda bilar, frukthörnan

lustfyllda orangefärgade aprikoser, läppstiftsröda jordgubbar, längtande blå vindruvor, små småsöta passionsfrukter

nu ser han henne i en himmelsblå tröja i ett skyltfönster

hans fötter går in i den öppnande dörren

hans finger pekar

expediten hämtar

hans högra hand tar fram plånboken

-299 kronor, tack

han går hem till garderoben och hänger in henne där

sin längtan

himmelsblå

 

 

 




Fri vers av Albert
Läst 825 gånger
Publicerad 2006-06-23 23:18



Bookmark and Share


    Leoni
sin längtan
himmelsblå

poetiskt och talande
2006-10-31

  Jessica Ebbesson
..nu blev den i mina ögon mycket bättre :-)
2006-06-23

  Jessica Ebbesson
Den här var så underbart söt.. just att han köper henne himmelsblå..och hänger in längtan i garderoben. Om jag får peta lite, så skulle jag vilja ta bort de två sista raderna..men det är jag det.
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert