Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa



tuffa tuffar vi
ut mot havet
till friheten och vidden


rädda räddar vi oss
in i land
till tryggheten och bojan




Övriga genrer av Leoni
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-12-17 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoni