Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isflicka



snöflingor faller
fastnar i huden

samlas, växer
fryser till is

kallt kallt under täcket
ingen sol lyser där




Fri vers av Leoni
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:43



Bookmark and Share


    Camillaa
sorgligt text!

/ C
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Leoni