Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rädsla

 

Du

Ser genom mina skal

 

Du

Når genom mina försvar

 

Du

Berör mig genom min rädsla

 

Mjuk men fast står du framför mig
med öppna ögon och öppet hjärta

 

Redo att möta mig för den jag är
utan föreställning utan krav

 

Inget runt omkring spelar någon roll

 

Bara du och jag

 

jag låter mig falla

utan rädsla

för jag vet att vi möts där




Fri vers av Nova-Liv
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-11-09 13:58



Bookmark and Share


    fina
håll fast vid den vännen...det är få man vågar visa sin inre sida för...kram
2006-11-17

    Lindizz
Mycket bra , den berör.
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv