Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min syster


två



vi är två som går

om varandra
i varandra
kring varandra

vi är två

som går



två




Övriga genrer av Leoni
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-11-09 17:10



Bookmark and Share


    Anna Lundgren
Visst är det skönt att vi är två? Immer zu zweit.
Tack, käraste syster.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Leoni