Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta


Ett hjärta
så hårt slaget
Älskar solen
men tål inte längre ljus

ömtåligt, skört, mjukt
men hårt som en knuten näve

Ett hjärta
som blomman som drar ihop sig vid beröring
med bladen som skyddande
tjocka murar

oåtkomligt
stängt
inget kommer in eller ut

Ett hjärta
så hårt slaget
Älskar solen
men tål inte längre ljus




Fri vers av Marreb
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-11-09 21:00



Bookmark and Share


    Cammo
åhh, den berörde mitt hjärta. älskade

Älskar solen

men tål inte längre ljus

mest, fast resten var också bra
2006-11-30

  Lithia
Jag tycker om den här dikten. Den är vacker, men liksom skör och trevande på samma gång.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb