Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För de som inte kan läsa...


LÄS INTE!


Denna text innehåller
Runda ord
Hårda ord
Farliga ord
Smärtsamma ord



Boll
Cement
Tiger
Kärlek




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 1075 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-11-10 14:02



Bookmark and Share


  Zara VIP
Kikade förbi hos dig *mår gott* den här texten var underbar! Vad du kan då! *avis*
2009-03-11

  H. Karla
Annorlunda och mycket talande
2008-11-29

  Landgren
Sista ordet rakt i ansiktet.
2008-04-25

  Connie
Bara älskar den. Du kan sätta färg på tillvaron ;-)
2007-12-06

    eva m h
Såklart jag inte kan motstå att läsa denna! Du är kul du!
2007-09-12

  am
du skriver synnerligen intressanta dikter.
2007-05-26

  Lena Renman
Hej
Bara HURT bra som helst!
Lena
2007-05-24

  Johan Nilsson
bra! udda, fantasifullt skrivet.
och ack så sant.
2007-05-07

    anakin
*S* skönt... att kärleken är smärtsam får du in på ett bra sätt.
Jag skrev precis nyss om smärtsam kärlek också.
2006-11-10

  * Ammi *
guuuuuuuuuud va nyfiken jag är!! kul text!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris