Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något skit

kysser du mig...så tar jag emot den
håller du om mig...så håller jag om dig hårdare

rör du mitt hår.....så dödar jag dig!!




Övriga genrer av kryptonite
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-11-11 13:13



Bookmark and Share


  teaterapa
haha den var ball
2007-01-25

  verkligen
mohahaha
den här var cool!:)
2006-11-12

  Nanno
haha..riktigt skön
2006-11-11

    laissez_faire
Hehe, klockren.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kryptonite