Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till A...

Det jag känner
När jag är med dig
Är lycka
Lycka som lyser
I mitt ansikte
Men när jag
Tänker efter
Så känns det som
Tårar som faller
Ner i halsen
Och kväver mig
Du är allt
Och inget
För mig...




Fri vers av kryptonite
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kryptonite