Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinna

Ta mig härifrån
långt härifrån nu
jag vill inte vara här
jag vill försvinna.

Få mig att försvinna
så jag slipper allt
och alla.

Jag behöver tid ifrån
sekunder
minuter
timmar
dagar
veckor
månader
år.

Sen kommer jag inte
förrän allt och alla
är borta
från den här jorden
och från min värld.

Jag ska vara ensam kvar
så ingen märker mig
när jag sitter här
i mitt mörka hörn
och gråter.

Ingen har funnits
där för mig
och ingen kommer
att finnas där för mig...




Fri vers av kryptonite
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-24 19:59



Bookmark and Share


    Morbide
den här gillar jag
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

kryptonite