Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår inte

Du förstår inte
jag är inte värd dig
jag är inte värd någon
men du håller dig kvar ändå.

Varje gång du ser mig
så försöker du lysa upp
som om jag vore den ända.

Det kanske inte finns några fjärilar kvar
men känslor är känslor
och jag har kvar dem
även om nålarna har slutat att stickas...




Fri vers av kryptonite
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-09-15 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kryptonite