Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scared

I\'m scared no\'one will hear me
I\'m scared no\'one will see me
The sky is falling, I\'m losing my breathe
And I\'m scared no\'one will help me




Övriga genrer av neshma
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-11 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma