Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Du är som vinden,
ivrig men ändå lugn
Du är som vattnet,
starkt men egentligen svagt
Du är som jorden,
hård fastän mjuk
Du är som elden,
kall fast varm
Och jag är stolt över att få kalla dig min vän




Fri vers av neshma
Läst 597 gånger
Publicerad 2007-03-26 20:58



Bookmark and Share


  LillSandra
Mycket Fin dikt med väl valda och väldigt fina ord. keep on rocking Girl * :D
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma