Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Dina ögon glänser i solnedgången
och det ger mig ett otroligt lugn

Din blick som skickar euforiska energier
gör att jag ryms av hopp

Jag vill radera dina bekymmer
och bära dina sorger

Helst av allt vill jag få dig att le
I den mörka natten vill jag finna dig i min armar




Fri vers av neshma
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-03-25 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma