Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Jag gör saker för att jag vill
inte för att jag är tvungen

Älska mig för den jag är
inte för den ni skulle vilja
inte för den ni tror
inte för den jag borde vara

Jag är den jag är
så är det bara
Så älska mig för den jag är




Fri vers av neshma
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-25 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma