Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig börda

Många känner sig otroligt beklämda,
fruktansvärt bekymrade, ytterst nedkörda
Många känner sig nere, dystra och nedstämda
för de går och bär på en evig börda




Fri vers av neshma
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-03-26 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma