Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust

Över savannen
driver sanden i moln
rör upp minnen
och lägger sig

Genom trädkronorna
kastar runt
river upp känslor
och faller igen

Öppnar dörrar
krossar rutor
bryter kroppar
river själar
släcker hoppet

Jag förlorar




Fri vers av Linda86
Läst 409 gånger
Publicerad 2004-12-13 12:32



Bookmark and Share


  Mats L.

2005-01-11

  Mats L.
Bra skrivet
2005-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda86
Linda86