Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara framtid

Underbart leende
slår knockout på mitt liv

Underbara underbara underbara

leende

Skulle leva på att titta på dig,
men då slår du bort mig,
och då dör jag

Jag kan bara gå och leta efter ett blad

Det bladet som skriver om vår framtid

Har jag sett det förr?
Har du?

Det skulle vara enkelt att måla på den där ytan,
bestämma hur allt skulle vara

Jovisst, målar jag
Jag målar över det hemska jag inte vill se

Det som du gjorde mot mig, mot oss

Men det är det värt

Bara du finns i mitt liv, min älskling

Underbara leende,
länge kommer jag minnas

det som var

det som aldrig blir




Fri vers av regn_natt
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-11-11 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regn_natt
regn_natt