Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...det som finns kvar

Rötterna dras ur hjärtat
precis när det slår som hårdast

En tyngd mörkar mitt hjärta,
det som är kvar av det

Ångesten ekar i kroppen,
jag skriker som av ett hugg,
tusentals knivhugg

Rakt i hjärtat,
det som finns kvar av det

Törstar efter din närhet,
din underbara doft i mina lungor

De gav mig alla känslor, alla löften
Du tog dem lika fort igen

Du kom, du gav, du tog, du gick
Nu ekar mitt hjärtas tomma slag

Tårarna rinner, svärtar min kind
Illamåendet tar över,
vetskapen om din bortgång
tar sönder mig

Inget får mig att känna,
att andas,
att leva
Inget utom dig
men du gick...

Jag är alldeles tom
Tömd på liv

Om natten hörs mitt skrik

Jag saknar dig
Vill känna din hud,
höra ditt skratt

Jag vill känna liv igen,
det liv du gav mig

Nu har jag bara delar av mitt hjärta,
det som finns kvar av det




Fri vers av regn_natt
Läst 563 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-27 23:55



Bookmark and Share


  Daniela Linder
Jag saknar dig
Vill känna din hud,
höra ditt skratt

Den känslan känner jag så väl igen. underbart!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

regn_natt
regn_natt