Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag i livets skog

I en dröm jag går


vilse


Jag ser en massa snår men även ett ljus

Jag går mot friheten, det som du letar efter
Jag finner den




Tillsammans går vi genom snåriga skogar
hand i hand


Perfekt återvändo till verkligheten,
fast det bara var en dröm


En dröm lever alltid vidare


liksom vi
Hand i hand




Fri vers av regn_natt
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-11-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regn_natt
regn_natt