Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du...


Om jag var en droppe på din axel
Om du var en ängel i min dröm
Så skulle jag sova
utan mardrömmar som störde

Ifall vi gick hand i hand
så ska du inte vända dig bort
Om du älskade mig skulle
inget annat existera

precis som nu

Jag vill ge dig en kaka
En kaka av hopp och mål
om framtiden

Det som är du och jag

du min ängel i min dröm
och jag din droppe på din axel

Vi vänder oss aldrig bort




Fri vers av regn_natt
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-11-29 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regn_natt
regn_natt