Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel som omsluter mig

Himmel som omsluter mig
Låt mig aldrig komma ut
Vad jag fantiserar om dig
Så starka är mina känslor
Att jag nu har dig
Jag har gjort dig till den du är
Men du är lika ofullkomlig som jag
Och du reflekterar endast den fula skönheten
Tills mina ögon blöder
Och mitt hjärta gråter
Släpp aldrig ut mig i verkligheten
Där kan jag inte se mig själv




Fri vers av G
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-11-11 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G