Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår

Jag har en tår för varje tanke
En tår för varje känsla
Ett hjärtslag för varje sekund av saknad
Jag har en känsla för varje minne
En känsla för varje hjärtslag
En sekund för varje tår
Och saknad i varje tanke




Fri vers av G
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-11-11 21:39



Bookmark and Share


  Lithia
Åh, så vacker!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

G