Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mjuka röst stillade min oro i kylig vinternatt



i kall vinternatt
under stjärnhimmel
kände din närhet

 

din mjuka röst
stillade min oro
ur smekande ömhet

 

med lugnande ord
värmde du min själ

 

...och i det ögonblicket förstod jag

hur stor plats

 

jag har i ditt hjärta




Fri vers av prinscess VIP
Läst 828 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:59



Bookmark and Share


  Vildaste
Bra, ja det är sådana stunder man upptäcker/vilda
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP