Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotisk kärleksnatt

 

 

 

i nattens mörker
där heta kroppar förenas
under erotisk njutning



 

färdas mot 
evighetens himmel



 

de älskande
landar i varandras famn
av het närhet


 

slumrar till

 

utan ett enda

 

ord




Fri vers av prinscess VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 12:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det är sånt här som ger folk sköna drömmar...jodå
2006-11-13

  Nina V A
Nej här behövs sannerligen inga ord....sensuellt och vackert tryggt i efterdyningens underbara mellanslummer, fint! *ler*
2006-11-13

    Manuela
Det tömmer en på krafter att färdas till himmelen..men det är så värt det!Fint och ömt skrivet tycker jag=)Kram
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP