Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. Kommentera Gärna slarv av sjuklingen..


Mitt liv, mina misstag




Jag klagar och dömer
men jag är precis likadan
mitt leende
allt jag är
är bara fejk

under alla dessa bortkastade år
har jag försökt bygga upp en fasad
mot smärtan som knyter sig i bröstet
när jag möter dagen med en ständig käftsmäll

jag försöker dölja tankarna om framtiden
gräva ner mig så långt det går
i både skolarbete och ensamhet
jag trodde jag skulle bli stark
men allt blev bara värre

det fanns perioder då
mörkret blev en del av mitt liv
då tankarna blev onda

det spelar ingen roll
hur era blickar dömer mig
när jag passerar korridoren i tystnad

ni känner mig precis lika lite
som jag känner mig själv

jag vill hitta lösningen
som fritar mig från
underjorden

tider fanns då allt var underbart
men dom stunderna försvann med tidvattnet
en sekund var dom där

nästa var dom borta
















Fri vers av Camillaa
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-11-14 12:55



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra
2007-01-26

  brainwashed
jätte fin, jag tycker om den jätte mycket. :D vacker och sorglig.
2006-11-15

    Ängel i regnet
jag måste säga att detta är en av dina bästa, från min sida, för den känns igen så hårt i mig. Jag är du i detta sammanhang, känner med dig och perfekt förklarat!
2006-11-14

    Leo_
vem fan har skadat dig så!
Hoppas gud ger ett xtra öga för dig ,-)

Leo_
2006-11-14

    Jolli
Mycket gripande och bra dikt, du har en klar litterär begåvning.
Lycka till!
2006-11-14

    Glitter
Fint beskrivet, men sorgligt.
Vet inte riktigt om det finns "underbar tid" utan bara underbara sek, så har jag upplevt det iaf. Jag hoppas att du hittar en lösning och tänk postivt. Du blir bara starkare:)
2006-11-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
"det fanns perioder då
mörkret blev en del av mitt liv
då tankarna blev onda"


"ni känner mig precis lika lite
som jag känner mig själv"

GENIALISKT! =)


ÄLSKAR de två styckena känner Så väl igen mig dem.
2006-11-14

  sockerspöket
Jag känner igen mig till tusen! Spec. stycket
"jag försöker dölja tankarna om framtiden
gräva ner mig så långt det går
i både skolarbete och ensamhet
jag trodde jag skulle bli stark
men allt blev bara värre"


Som vanligt får du med alla känslorna på ett makalöst sätt med dina fyndiga och underbara formuleringar!

Gillade den här skarpt!
2006-11-14

    Elie
så vackert och ärligt skrivet.
jag har också varit precis där.
2006-11-14

  Mike
riktigt bra skrivet! och jag tror att nästan alla kan känna igen sig i din text om den ständiga kampen att ta sig igenom tonåren, skolan och allt som hör till. Bra som tusan!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa