Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var aldrig meningen

Jag äger inte den styrkan
att kunna nå in till ditt hjärta
där jag sedan ska bli inristad.

att vara den
som aldrig suddas ut

För att bli hon
som ständigt finns i dina tankar
för att bli den som aldrig försvinner från näthinna.

då krävs det en kraft
som vi inte har

kärlek.




Övriga genrer av uppror
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-11-17 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppror