Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in

I hela mitt liv har jag varit omringad,
omringad av lögner.
Jag har alltid velat vara ärlig.
På något sätt har jag lyckats,
lyckats vända ut och in på verkligheten.
Lögnen syns utåt och sanningen döljs.

Sakta lossar jag nu på sömmarna för att du ska få se,
se mitt sanna jag.
Jag skulle vilja slita av mig alla lögner.
Blotta mitt inre.
Så att du kan förstå
Sanningen.




Fri vers av uppror
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-11-09 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppror